11/04/2024 12/04/2024 Στην ενορία Γαλατά Πεδιάδος τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 9ης Απριλίου 2024, το Μέγα Απόδειπνο χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα. Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε επικαίρως και ευχήθηκε καλό αγώνα κατά το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και καλό Πάσχα. Η ακολουθία τελέστηκε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που καλύπτει τις θρησκευτικές...
11 Απριλίου, 2024 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 1:01

Σε διαμορφωμένη αίθουσα το Μεγάλο Απόδειπνο στην Ενορία Γαλατά Πεδιάδος

Διαδώστε:
Σε διαμορφωμένη αίθουσα το Μεγάλο Απόδειπνο στην Ενορία Γαλατά Πεδιάδος

Στην ενορία Γαλατά Πεδιάδος τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 9ης Απριλίου 2024, το Μέγα Απόδειπνο χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα.

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε επικαίρως και ευχήθηκε καλό αγώνα κατά το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και καλό Πάσχα.

Η ακολουθία τελέστηκε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες της ενορίας, διότι ο μεγάλος ναός της ενορίας έχει πληγεί από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Μεταξύ άλλων παρέστη η Αντιδήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Αποστολογιωργάκη Καλλιόπη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων