08/10/2019 08/10/2019 Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στο Ίνι Μονοφατσίου προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την Κλιματική Αλλαγή, τις Φυσικές Καταστροφές και την Αντιμετώπιση Έκτακτων Αναγκών, η οποία οργανώθηκε από τον Πολιτιστικό σύλλογο Ινίου-Μοναστηρακίου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, του Europe Direct, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας...
08 Οκτωβρίου, 2019 - 13:20

Σε εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Σε εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στο Ίνι Μονοφατσίου προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την Κλιματική Αλλαγή, τις Φυσικές Καταστροφές και την Αντιμετώπιση Έκτακτων Αναγκών, η οποία οργανώθηκε από τον Πολιτιστικό σύλλογο Ινίου-Μοναστηρακίου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, του Europe Direct, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και της κοινότητας Ινίου.

Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ήταν οι Βουλευτές Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, κ. Νικόλαος Ηγουμενίδης και κ. Γιώργος Λογιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου κ. Νίκος Σιριγωνάκης και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Μανώλης Φραγκάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων