20/03/2024 20/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη την Τετάρτη 20 Μαρτίου στο Δημαρχείο της Βιάννου, όπου ο Δήμαρχος κ. Παύλος Μπαριτάκης με παρόντα τον Γενικό Διευθυντή της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Γιώργο Μαυρογιάννη, είχε καλέσει τους φορείς του Δήμου για να θέσουν τα προβλήματα της περιοχής, στην πρώτη ενημερωτική εκδήλωση-παρουσίαση του ειδικού Αναπτυξιακού Χρηματοδοτικού...
20 Μαρτίου, 2024 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024 - 22:02

Σε ενημερωτική εκδήλωση στο Δημαρχείο Βιάννου ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Σε ενημερωτική εκδήλωση στο Δημαρχείο Βιάννου ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη την Τετάρτη 20 Μαρτίου στο Δημαρχείο της Βιάννου, όπου ο Δήμαρχος κ. Παύλος Μπαριτάκης με παρόντα τον Γενικό Διευθυντή της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Γιώργο Μαυρογιάννη, είχε καλέσει τους φορείς του Δήμου για να θέσουν τα προβλήματα της περιοχής, στην πρώτη ενημερωτική εκδήλωση-παρουσίαση του ειδικού Αναπτυξιακού Χρηματοδοτικού προγράμματος «Ευρύτερης περιοχής νέου αεροδρομίου Καστελλίου».

Ο κ. Μπαριτάκης μετά του κ. Μαυρογιάννη άκουσαν με προσοχή τις τοποθετήσεις των φορέων και υποσχέθηκαν την υλοποίηση των, στο μέτρο του οικονομικώς δυνατού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ανδρέας αφού ευχήθηκε για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, απηύθυνε χαιρετισμό στην σοβαρή αυτή πρωτοβουλία και συμμετείχε στον διάλογο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων