23/10/2019 23/10/2019 Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στην Αξιούπολη Κιλκίς, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 107 χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον οθωμανικό ζυγό και την επέτειο των εγκαινίων του Ιερού Ναού Παναγίας «Άξιον Εστί». Στον Ιερό Ναό Παναγίας ‘’Αξιον Εστί’’ τελέστηκε το πρωί της Κυριακής ο...
23 Οκτωβρίου, 2019 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2019 - 12:10

Στα ελευθέρια της Αξιούπολης ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στα ελευθέρια της Αξιούπολης ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στην Αξιούπολη Κιλκίς, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 107 χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον οθωμανικό ζυγό και την επέτειο των εγκαινίων του Ιερού Ναού Παναγίας «Άξιον Εστί».

Στον Ιερό Ναό Παναγίας ‘’Αξιον Εστί’’ τελέστηκε το πρωί της Κυριακής ο Όρθρος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Ανδρέα, ο οποίος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, συλλειτουργούντος του επιχωρίου Ιεράρχη Σεβ. Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημητρίου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την φιλοξενία στον επιχώριο Μητροπολίτη κ. Δημήτριο αλλά και στον Αρκαλοχωρίτη Εφημέριο του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο κ. Ιγνάτιο Καλογεράκη ευχόμενος κάθε ευλογία στο ποίμνιο της Ενορίας.

Στο τέλος ακολούθησε Δοξολογία για την επέτειο απελευθέρωσης της Αξιούπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων