12/02/2020 12/02/2020 Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου τελέστηκε ο μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου μάρτυρος Βλασίου Επισκόπου Σεβαστείας , στον φερώνυμο Ιερό Ναό στο Αλάγνι επαρχίας Πεδιάδος, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα. Στο Θείο λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα μεγάλα Χαρίσματα του Αγίου, την αγάπη και την ταπείνωσή του και παράλληλα ευχαρίστησε κλήρο και...
12 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2020 - 11:15

Στα χαρίσματα του Αγίου Βλασίου αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στα χαρίσματα του Αγίου Βλασίου αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου τελέστηκε ο μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου μάρτυρος Βλασίου Επισκόπου Σεβαστείας , στον φερώνυμο Ιερό Ναό στο Αλάγνι επαρχίας Πεδιάδος, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα.

Στο Θείο λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα μεγάλα Χαρίσματα του Αγίου, την αγάπη και την ταπείνωσή του και παράλληλα ευχαρίστησε κλήρο και τον λαό δια την παρουσία τους.

Στον Εσπερινό έλαβαν μέρος οι Πρωτοπρεσβύτεροι κ. Εμμανουήλ Κοσιδεκάκης, κ. Ευάγγελος Σταφυλάκης, κ. Γεώργιος Παντελάκης και κ. Δημήτριος Καπελλάκης, οι Οικονόμοι κ. Ζαχαρίας Καλιακάκης, κ. Εμμανουήλ Βλαστός και Δημήτριος Σακαβέλης, οι Πρεσβύτεροι κ. Ανδρέας Τσικανδυλάκης, κ.Μιχαήλ Λιαπάκης και κ. Μιχαήλ Παπαϊωάννου και ο Διάκονος Κωνσταντίνος Αρμενάκης ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο Αρχιδιάκονος Ανδρέα Δημητρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων