14/09/2021 14/09/2021 Mε την πρέπουσα ιερά κατάνυξη τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου 2021 ο Εσπερινός της εορτής της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στον ομώνυμο Ιερό Ενοριακό Ναό στο Θραψανό Πεδιάδος, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου, ο οποίος ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και κήρυξε τον θείο λόγο. Στην...
14 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2021 - 13:04

Στη δύναμη του Τιμίου Σταυρού αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στη δύναμη του Τιμίου Σταυρού αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Mε την πρέπουσα ιερά κατάνυξη τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου 2021 ο Εσπερινός της εορτής της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στον ομώνυμο Ιερό Ενοριακό Ναό στο Θραψανό Πεδιάδος, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου, ο οποίος ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και κήρυξε τον θείο λόγο.

Στην εμπνευσμένη ομιλία του προς το εκκλησίασμα ο Σεβ. Μητροπολίτης αναφέρθηκε στη δύναμη και τα μηνύματα του Τιμίου Σταυρού στην ζωή του κάθε χριστιανού ευχόμενος παράλληλα χρόνια πολλά και ευλογημένα.

Στο εσπερινό συμμετείχαν οι Πρωτοπρεσβύτεροι Σταύρος Στρατάκης, Σπυρίδωνας Φουκαράκης, αναπλ. Γενικός Αρχιερατ. Επίτροπος και Εμμανουήλ Τσικριτσάκης, εφημέριος της Ενορίας, ο Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Καλομοίρης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης. Συμπροσευχόμενος εκ του ψαλτηρίου παρέστη ο Πανοσ. Αρχιμ. Ευγένιος Χατζηνικολάκης.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Εμμανουήλ Φραγκάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ιφιγένεια Μπουτιέρου και οι Αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Αραβιάκης, κα Όλγα Δραμουντάνη και ο κ. Εμμανουήλ Σμυρνάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων