30/09/2021 30/09/2021 Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Μάρθα Επαρχίας Βιάννου, όπου τέλεσε την εξόδιο ακολουθία του αειμνήστου Ιάκωβου Τζαγκαράκη στον Ιερό Ναού του Αγίου Νεκταρίου. Ο μακαριστός Ιάκωβος έχασε την ζωή του, την ώρα του φονικού σεισμού το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, αφού καταπλακώθηκε από την στέγη...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 9:34

Στην Εξόδιο Ακολουθία του Ιάκωβου Τζαγκαράκη ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στην Εξόδιο Ακολουθία του Ιάκωβου Τζαγκαράκη ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Μάρθα Επαρχίας Βιάννου, όπου τέλεσε την εξόδιο ακολουθία του αειμνήστου Ιάκωβου Τζαγκαράκη στον Ιερό Ναού του Αγίου Νεκταρίου.

Ο μακαριστός Ιάκωβος έχασε την ζωή του, την ώρα του φονικού σεισμού το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, αφού καταπλακώθηκε από την στέγη της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι.

Ο εκλιπών μετά από προσωπικό του τάμα προς τον Προφήτη Ηλία είχε αναλάβει να αποκαταστήσει τις ζημιές της εκκλησίας που είχαν προκληθεί από τους προηγούμενους σεισμούς.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος αφού μίλησε για τον χαρακτήρα και τη ζωή του εκλιπόντος εξέφρασε την θλίψη και την συμπαράστασή του και ευχήθηκε καλή δύναμη και την εξ’ ύψους παρηγορία στους οικείους του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων