20/03/2021 20/03/2021 Με την κανονική άδεια του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, τέλεσε την ακολουθία των χαιρετισμών στην Παναγία των Βλαχερνών, την Παρασκευή 19 Μαρτίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλικαρνασσού κ. Ανδριανός, προϊστάμενος στη Βλαχέρνα. Μετά την προσφώνηση και αντιφώνηση των δυο αρχιερέων ο Μητροπολίτης...
20 Μαρτίου, 2021 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 15:04

Στην Παναγία Βλαχερνών ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στην Παναγία Βλαχερνών ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Με την κανονική άδεια του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, τέλεσε την ακολουθία των χαιρετισμών στην Παναγία των Βλαχερνών, την Παρασκευή 19 Μαρτίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλικαρνασσού κ. Ανδριανός, προϊστάμενος στη Βλαχέρνα. Μετά την προσφώνηση και αντιφώνηση των δυο αρχιερέων ο Μητροπολίτης κ. Ανδρέας κήρυξε τον θείο λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων