10/08/2023 10/08/2023 Το απόγευμα της Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Παναγία την Κυρά – Λιμενιώτισσα στην Ψαρή Φοράδα. Ο Σεβασμιώτατος, ομίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα προς το οποίο ευχήθηκε έτη πολλά και καλή Παναγιά. Μεταξύ άλλων παρεβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος...
10 Αυγούστου, 2023 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2023 - 14:42

Στην Παράκληση της Παναγίας στην Ψαρή Φοράδα ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στην Παράκληση της Παναγίας στην Ψαρή Φοράδα ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Το απόγευμα της Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Παναγία την Κυρά – Λιμενιώτισσα στην Ψαρή Φοράδα.

Ο Σεβασμιώτατος, ομίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα προς το οποίο ευχήθηκε έτη πολλά και καλή Παναγιά. Μεταξύ άλλων παρεβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Βιάννου κ. Εμμανουήλ Αγαπουλάκης, ο πρ. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και πρ. Δήμαρχος Βιάννου κ.Παύλος Μπαριτάκης και ο πρ. Αντινομάρχης κ. Γεώργιος Γιανναδάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων