12/07/2021 12/07/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας  μετέβη στο Άγιον Όρος για προσκυνηματική επίσκεψη. Κατά την παραμονή του από την 7η Ιουλίου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην Παναγία τη Φοβερά Προστασία στη Μονή Κουτλουμουσίου ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος σε παράκληση που τελέστηκε στη Παναγία την Πορταϊτισσα της Μονής Ιβήρων. Επίσης ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας τέλεσε τρισάγιο στους...
12 Ιουλίου, 2021 - 11:28

Στο Άγιον Όρος ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στο Άγιον Όρος ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας  μετέβη στο Άγιον Όρος για προσκυνηματική επίσκεψη. Κατά την παραμονή του από την 7η Ιουλίου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην Παναγία τη Φοβερά Προστασία στη Μονή Κουτλουμουσίου ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος σε παράκληση που τελέστηκε στη Παναγία την Πορταϊτισσα της Μονής Ιβήρων.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας τέλεσε τρισάγιο στους τάφους του μακαριστού καθηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου Αρχιμ. Χρυσοστόμου Κατσουλιέρη, του μοναχού Επιφανίου στο Μυλοπόταμο και του Δικαίου της Σκήτης του Προφήτου Ηλίου, μακαριστού ιερομονάχου Ιωακείμ Καραχρήστου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων