14/05/2020 14/05/2020 Στο Νιπιδιτό Πεδιάδος μετέβη την Τετάρτη 13 Μαΐου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, όπου εόρταζε το φερώνυμο κλίτος στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό πλαισιωμένος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Επιφάνιο Ζαχαράκη, εφημέριο της Ενορίας και τον Διάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη. Πριν την απόλυση, ο Σεβασμιώτατος, κήρυξε τον...
14 Μαΐου, 2020 - 20:24
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2020 - 20:26

Στο μαρτύριο του Αγίου Ισιδώρου αναφέρθηκε ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στο μαρτύριο του Αγίου Ισιδώρου αναφέρθηκε ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Στο Νιπιδιτό Πεδιάδος μετέβη την Τετάρτη 13 Μαΐου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, όπου εόρταζε το φερώνυμο κλίτος στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό πλαισιωμένος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Επιφάνιο Ζαχαράκη, εφημέριο της Ενορίας και τον Διάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη.

Πριν την απόλυση, ο Σεβασμιώτατος, κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερθείς στο μαρτύριο του Αγίου Ισιδώρου ευχόμενος σε όλους έτη πολλά και ευλογημένα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων