12/08/2019 12/08/2019 Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωίου κ. Ανδρέας ιερούργησε και κήρυξε το Θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα του Ιεροσολυμίτη στο Αρκαλοχώρι περιστοιχούμενος από τους εφημερίους του Ναού Αρχιμ. Φιλόθεο Πηγιάκη και Πρωτοπρ. Σπυρίδωνα Φουκαράκη, τον Πρεσβ. Εμμανουήλ Πνευματικάκη και το Διάκονο Ιωάννη Καπελλάκη. Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας...
12 Αυγούστου, 2019 - 17:53

Στο μνημόσυνο της Αλεξάνδρας Ψαράκη ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στο μνημόσυνο της Αλεξάνδρας Ψαράκη ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωίου κ. Ανδρέας ιερούργησε και κήρυξε το Θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα του Ιεροσολυμίτη στο Αρκαλοχώρι περιστοιχούμενος από τους εφημερίους του Ναού Αρχιμ. Φιλόθεο Πηγιάκη και Πρωτοπρ. Σπυρίδωνα Φουκαράκη, τον Πρεσβ. Εμμανουήλ Πνευματικάκη και το Διάκονο Ιωάννη Καπελλάκη.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο της μακαριστής Αλεξάνδρας Ψαράκη. Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλειος Κεγκέρογλου, καθώς και όλα τα μέλη του Ψαρακείου Ιδρύματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων