08/02/2024 08/02/2024 Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Νηστικάκειο μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Καστελλίου, όπου ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα. Στην προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε στους εγκαταβιούντας, στον Διευθυντή π. Ιωάννη Καπελλάκη, στον Ιατρό κ. Γρινάκη Γεώργιο και στα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους εργαζόμενους καλή...
08 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2024 - 14:33

Στο Νηστικάκειο Γηροκομείο για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στο Νηστικάκειο Γηροκομείο για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Νηστικάκειο μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Καστελλίου, όπου ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα.

Στην προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε στους εγκαταβιούντας, στον Διευθυντή π. Ιωάννη Καπελλάκη, στον Ιατρό κ. Γρινάκη Γεώργιο και στα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους εργαζόμενους καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και δημιουργία.

Το φλουρί έτυχε στην ηλικιωμένη κ. Αικατερίνη Κριτσωτάκη και ως ευλογία ο Σεβασμιώτατος, της δώρισε εικόνα του Ιησού Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων