10/09/2020 10/09/2020 Το Γενέσιο της Θεοτόκου τιμήθηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Αρχοντικό (Αλιτζανή) Μονοφατσίου. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ο οποίος ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους με την συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Βασίλειου Μανετάκη, του Πρωτοπρεσβυτέρου Πέτρου Ψυλλάκη, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της καθ΄ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Χριστοδουλάκη, Αρχιερατικού...
10 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2020 - 11:09

Στο πρόσωπο της Παναγίας αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στο πρόσωπο της Παναγίας αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Το Γενέσιο της Θεοτόκου τιμήθηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Αρχοντικό (Αλιτζανή) Μονοφατσίου.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ο οποίος ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους με την συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Βασίλειου Μανετάκη, του Πρωτοπρεσβυτέρου Πέτρου Ψυλλάκη, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της καθ΄ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Χριστοδουλάκη, Αρχιερατικού Επιτρόπου της Δ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας, του Οικονόμου Νικήτα Καπελλάκη και των Πρεσβυτέρων Ανδρέα Τσικανδυλάκη και Μιχαήλ Παπαϊωάννου ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν εκ του Ψαλτηρίου ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Μιχαήλ Κανιαδάκης και εκ του Ιερού Βήματος, ο εφημέριος της Ενορίας, Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Πνευματικάκης.

Ο Σεβασμιώτατος στο Θείο Λόγο του αναφέρθηκε στην σημασίας της εορτή της Γεννήσεως της Θεοτόκου και στο Πανσεβάμιο πρόσωπο της Παναγίας ευχόμενος παράλληλα χρόνια πολλά και ευλογημένα στο εκκλησίασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων