08/05/2019 08/05/2019 Στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Τίτου Ηρακλείου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας την Κυριακή 05 Μαΐου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, όπου τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας, στο τέλος της οποίας ακολούθησε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Αντωνίου Βγόντζα. Επιμνημόσυνη ομιλία εκφώνησε ο αδελφός του εκλιπόντος κ. Αλέξανδρος Βγόντζας,...
08 Μαΐου, 2019 - 16:03

Στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Αντωνίου Βγόντζα ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Αντωνίου Βγόντζα ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Τίτου Ηρακλείου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας την Κυριακή 05 Μαΐου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, όπου τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας, στο τέλος της οποίας ακολούθησε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Αντωνίου Βγόντζα. Επιμνημόσυνη ομιλία εκφώνησε ο αδελφός του εκλιπόντος κ. Αλέξανδρος Βγόντζας, Καθηγητής Ψυχιατρικής και Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Αξίζει να αναφερθεί ότι εκατοντάδες πιστοί προσήλθαν στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου για να τιμήσουν τη μνήμη του αείμνηστου κ. Αντωνίου Βγόντζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων