25/01/2021 25/01/2021 Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ευρισκόμενος στην Θεσσαλονίκη και κατόπιν κανονικής αδείας του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, ιερούργησε στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νέστορα στη Θεσσαλονίκη, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και κήρυξε επικαίρως συμπαραστατούμενος από τον Διάκονο Δημήτριο Κυριάκου. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο...
25 Ιανουαρίου, 2021 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2021 - 11:50

Στον Άγιο Νέστορα Θεσσαλονίκης ιερούργησε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στον Άγιο Νέστορα Θεσσαλονίκης ιερούργησε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ευρισκόμενος στην Θεσσαλονίκη και κατόπιν κανονικής αδείας του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, ιερούργησε στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νέστορα στη Θεσσαλονίκη, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και κήρυξε επικαίρως συμπαραστατούμενος από τον Διάκονο Δημήτριο Κυριάκου.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των μακαριστών Ευαγγέλου Βερνιδάκη, αδελφού του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Πανοσιολ. Αρχιμ. Μεθοδίου Βερνιδάκη και Σμαράγδας Μαγγιώρου, μητρός του Προέδρου Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ. , καθηγητή κ. Νίκου Μαγγιώρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων