29/10/2021 30/10/2021 Μέσα σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι μετά από τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα, Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου την Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο του έπους του 1940, παρουσία...
29 Οκτωβρίου, 2021 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2021 - 1:31

Συγκινητικός εορτασμός του «ΟΧΙ» στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Συγκινητικός εορτασμός του «ΟΧΙ» στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι

Μέσα σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι μετά από τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα, Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου την Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο του έπους του 1940, παρουσία εκπροσώπων των Αρχών του τόπου. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση έξω από το Ναό και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων και έλαβε χώρα η μαθητική παρέλαση.

Παρόντες στην Δοξολογία και στην επιμνημόσυνη δέηση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Παύλος Μπαριτάκης, οι Βουλευτές Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης, κ. Σωκράτης Βαρδάκης, κ. Νίκος Ηγουμενίδης και Μανώλης Συντυχάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης, οι μαθητές, οι γονείς και πλήθος κόσμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων