03/08/2022 06/08/2022 Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο τελέσθηκε στο προσκύνημα της Παναγίας Κεράς Παρτίρων την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022. Στην συνέχεια ακολούθησε στον προαύλιο χώρο του Προσκυνήματος η 2η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, με την συμμετοχή των ενοριών Παρτίρων και των οικισμών Μπαδιά και Μιλιαρίσι, όπου κατατέθηκαν μαρτυρίες από τους απόγονους προσφύγων...
03 Αυγούστου, 2022 - 19:39
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2022 - 1:45

Στα Πάρτιρα συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για τη Μικρασιατική Καταστροφή από την Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στα Πάρτιρα συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για τη Μικρασιατική Καταστροφή από την Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο τελέσθηκε στο προσκύνημα της Παναγίας Κεράς Παρτίρων την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022.

Στην συνέχεια ακολούθησε στον προαύλιο χώρο του Προσκυνήματος η 2η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, με την συμμετοχή των ενοριών Παρτίρων και των οικισμών Μπαδιά και Μιλιαρίσι, όπου κατατέθηκαν μαρτυρίες από τους απόγονους προσφύγων και Κρήτες που συναναστράφηκαν με Μικρασιάτες. Οι μαρτυρίες με τα Μικρασιατικά κειμήλια προσφύγων, βιντεοσκοπήθηκαν και θα κατατεθούν για έρευνα και μελέτη στο Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών.

Μεταξύ άλλων παρέστη ο πρ. Βουλευτής Ηρακλείου κ. Φραγκίσκος Παρασύρης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων