20/04/2019 20/04/2019 Στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ήλθε σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου, η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Θραψανού, η οποία υπό την καθοδήγηση της κρητικής Λύρας του Δασκάλου Βασίλη Δαμιανάκη, έψαλλαν τα κάλαντα του Λαζάρου στον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα. Ο Σεβασμιώτατος εμφανώς ευαρεστημένος από την πρωτοβουλία των μαθητών, εξέφρασε τη χαρά του και...
20 Απριλίου, 2019 - 16:04

Τα Κάλαντα του Λαζάρου στον Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Τα Κάλαντα του Λαζάρου στον Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ήλθε σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου, η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Θραψανού, η οποία υπό την καθοδήγηση της κρητικής Λύρας του Δασκάλου Βασίλη Δαμιανάκη, έψαλλαν τα κάλαντα του Λαζάρου στον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα.

Ο Σεβασμιώτατος εμφανώς ευαρεστημένος από την πρωτοβουλία των μαθητών, εξέφρασε τη χαρά του και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, τονίζοντας τη σημασία μετάδοσης από γενιά σε γενιά των ηθών και των εθίμων του τόπου μας. Επίσης τους ευχήθηκε καλή Ανάσταση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων