22/10/2021 22/10/2021 Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε τα Θυρανοίξια του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου στο Νιπιδιτό Πεδιάδος. Παρόντες στα Θυρανοίξια του ανακαινισμένου περικαλλούς Ιερού Ναού ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Πρεσβύτερος Στυλιανός Καλαιτζάκης, ο Πρεσβύτερος Ανδρέας...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 12:56

Τα Θυρανοίξια του Αγίου Θεοδώρου στο Νιπιδιτό Πεδιάδος τέλεσε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Τα Θυρανοίξια του Αγίου Θεοδώρου στο Νιπιδιτό Πεδιάδος τέλεσε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε τα Θυρανοίξια του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου στο Νιπιδιτό Πεδιάδος.

Παρόντες στα Θυρανοίξια του ανακαινισμένου περικαλλούς Ιερού Ναού ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Πρεσβύτερος Στυλιανός Καλαιτζάκης, ο Πρεσβύτερος Ανδρέας Τσικανδυλάκης και ο Αρχιδιάκονος Κωνσταντίνος Αρμενάκης.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία επαίνεσαι και εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς τον εφημέριο και το Εκκλησιαστικό συμβούλιο της Ενορίας και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα χρόνια πολλά και ευλογημένα.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Μανώλης Φραγκάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων