21/12/2023 21/12/2023 Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι, όπου εκκλησιάστηκαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου. Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, μίλησε επικαίρως για την εορτή των Χριστουγέννων, ευχαρίστησε τα παιδιά, τους Δασκάλους και τον Διευθυντή και Αντιδήμαρχο, κ. Στέφανο Ψυλλάκη που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία...
21 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 16:14

Θεία Λειτουργία για τους μαθητές στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για τους μαθητές στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι

Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι, όπου εκκλησιάστηκαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, μίλησε επικαίρως για την εορτή των Χριστουγέννων, ευχαρίστησε τα παιδιά, τους Δασκάλους και τον Διευθυντή και Αντιδήμαρχο, κ. Στέφανο Ψυλλάκη που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία και μετάλαβαν των αχράντων μυστηρίων.

Τέλος, ευχήθηκε καλό και ευλογημένο αγώνα, ώστε να αξιωθούμε να εορτάσουμε τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Γεννήσεως Του Κυρίου και διένειμε στους μαθητές το ημερολόγιο της Μητροπόλεως για το νέο έτος 2024 που είναι αφιερωμένο στην Αγία Υπομονή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων