25/05/2020 25/05/2020 Την Κυριακή του Τυφλού, 24 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στη Μουσούτα Μονοφατσίου όπου κήρυξε το Θείο Λόγο και τέλεσε μνημόσυνο. Με το Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Μελέτιος Ανετάκης και οι Διάκονοι Κωσταντίνος Αρμενάκης και Σταύρος Φανουράκης ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος...
25 Μαΐου, 2020 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2020 - 10:25

Θεία Λειτουργία στη Μουσούτα Μονοφατσίου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στη Μουσούτα Μονοφατσίου

Την Κυριακή του Τυφλού, 24 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στη Μουσούτα Μονοφατσίου όπου κήρυξε το Θείο Λόγο και τέλεσε μνημόσυνο. Με το Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Μελέτιος Ανετάκης και οι Διάκονοι Κωσταντίνος Αρμενάκης και Σταύρος Φανουράκης ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Την Πέμπτη 21 Μαΐου, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο πανηγυρίζων αριστερό κλίτος του Ιερού Καθεδρικού Ναού στο Αρκαλοχώρι, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιο Αθανασάκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Πάγκαλο, εφημερίο της Ενορίας, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της καθ΄ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Πρωτοπρεσβύτερο Πέτρο Ψυλλάκη και τους Διακόνους Σεραφείμ Βιολάκη και Κωνσταντίνο Αρμενάκη.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη ζωή των Αγίων και ευχήθηκε οι πρεσβείες των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης να σκέπουν όλους μας και ιδιαιτέρως όσοι και όσες φέρουν το όνομά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων