13/02/2024 13/02/2024 Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην ενορία Αγίου Μύρων στο Καστρί της Επαρχίας Βιάννου όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία. Κήρυξε καταλλήλως τον θείο λόγο και αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή των Ταλάντων και στα μηνύματα της. Προ της απολύσεως τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της αείμνηστης Αικατερίνης-Μαρίας Γιαμαλάκη, κόρη...
13 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2024 - 14:22

Θεία Λειτουργία στο Καστρί Βιάννου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στο Καστρί Βιάννου

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην ενορία Αγίου Μύρων στο Καστρί της Επαρχίας Βιάννου όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία.

Κήρυξε καταλλήλως τον θείο λόγο και αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή των Ταλάντων και στα μηνύματα της.

Προ της απολύσεως τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της αείμνηστης Αικατερίνης-Μαρίας Γιαμαλάκη, κόρη του πρ. Αντιδημάρχου Βιάννου και πρ. Τοπικού Προέδρου Καστριού κ. Νικήτα Γιαμαλάκη.

Τέλος, τέλεσε τρισάγιο στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κυρό Ευγένιο Ψαλιδάκη, όπου την ίδια ημέρα το 1978 έγινε η εξόδιος ακολουθία Του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων