18/09/2020 18/09/2020 Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδος στα Ρουσσοχώρια Πεδιάδος. Παρόντες στα Θυρανοίξια του νέου περικαλλούς Ιερού Ναού ήταν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιος Αθανασάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανός...
18 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2020 - 10:56

Θυρανοίξια ναού της Αγίας Σοφίας τέλεσε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Θυρανοίξια ναού της Αγίας Σοφίας τέλεσε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδος στα Ρουσσοχώρια Πεδιάδος.

Παρόντες στα Θυρανοίξια του νέου περικαλλούς Ιερού Ναού ήταν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιος Αθανασάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανός Βλαστός, οι Πρωτοπρεσβύτεροι Πέτρος Ψυλλάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Εφημέριος της Ενορίας, Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, Αρχιερατικός Επίτροπος της Β’ Αρχιερ. Περιφέρειας, Εμμανουήλ Γερακιανάκης, Δημήτριος Καπελλάκης, οι Οικονόμοι Κίμωνας Βλασός και Δημήτριος Σακαβέλης, ο Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Πνευματικάκης και ο Διάκονος Σεραφείμ Βιολάκης.

Ο Σεβασμιώτατος αφού μίλησε για τη βιωτή της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής, επαίνεσαι και εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς τους κτήτορες του Ιερού Ναού κ. Ιωάννη και κα Άννα Βλαστού και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα χρόνια πολλά και ευλογημένα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων