11/03/2024 11/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας παρέστη χθες στο Ίνι Μονοφατσίου στην τιμητική εκδήλωση για την πρώτη γυναίκα Δήμαρχο Αρχανών στην Ελλάδα κ. Μαρία Πλουμίδου. Την εκδήλωση οργάνωσε το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας όπου παρουσίασε το συγγραφικό της έργο και την προσφορά της ως Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας, ο Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων...
11 Μαρτίου, 2024 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024 - 19:15

Τιμητική εκδήλωση για την πρώτη γυναίκα Δήμαρχο στην Ελλάδα παρουσία του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Τιμητική εκδήλωση για την πρώτη γυναίκα Δήμαρχο στην Ελλάδα παρουσία του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας παρέστη χθες στο Ίνι Μονοφατσίου στην τιμητική εκδήλωση για την πρώτη γυναίκα Δήμαρχο Αρχανών στην Ελλάδα κ. Μαρία Πλουμίδου.

Την εκδήλωση οργάνωσε το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας όπου παρουσίασε το συγγραφικό της έργο και την προσφορά της ως Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας, ο Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων κ. Μανόλης Κοκοσάλης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Τίτος Κοκολάκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων