09/02/2024 09/02/2024 Στο Νιπιδιτό Πεδιάδος μετέβη την Τετάρτη της 7ης Φεβρουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, όπου εορτάζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε του Εσπερινού, ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και ομίλησε για το μαρτύριο του εορτάζοντα Αγίου. Η Ιερά Μητρόπολη με την ενορία Νιπιδιτού επέδωσαν τιμητική πλακέτα...
09 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2024 - 10:43

Τιμητική πλακέτα στον Αντώνη Κοτρωνάκη για την πολυετή διακονία στο αναλόγιο της ενορίας Νιπιδίτου

Διαδώστε:
Τιμητική πλακέτα στον Αντώνη Κοτρωνάκη για την πολυετή διακονία στο αναλόγιο της ενορίας Νιπιδίτου

Στο Νιπιδιτό Πεδιάδος μετέβη την Τετάρτη της 7ης Φεβρουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, όπου εορτάζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε του Εσπερινού, ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και ομίλησε για το μαρτύριο του εορτάζοντα Αγίου.

Η Ιερά Μητρόπολη με την ενορία Νιπιδιτού επέδωσαν τιμητική πλακέτα ως ένδειξη ευχαριστίας στον κ. Αντώνη Κοτρωνάκη, για την πολυετή διακονία του στο αναλόγιο της ενορίας Νιπιδιτού.

Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Άρχων Διδάσκαλος του Ψαλτήρος της του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας κ. Ιωάννης Δαμαρλάκης, μετά της χορωδίας του.

Μεταξύ άλλων παρεβρέθησαν η Αντιδήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Όλγα Δραμουντάνη και ο πυρηνικός Ιατρός του ΙΤΕ κ. Γιώργος Παπαδάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων