05/04/2021 05/04/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας το Σάββατο 3 Απριλίου το απόγευμα μετέβη στις Αγιές Παρασκιές, όπου τέλεσε τρισάγιο επί του τάφου για την συμπλήρωση σαράντα ημερών από την εκδημία του μακαριστού π. Ματθαίου Ζηδιανάκη. Παρευρέθηκαν οι εφημέριοι της Ενορίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεος Πηγιάκης, Αρχιερατ. Επίτροπος της Α’ Αρχιερατ. Περιφέρειας και ο Πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Παναγιωτάκης....
05 Απριλίου, 2021 - 18:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2021 - 18:37

Τρισάγιο επί του τάφου σε κεκοιμημένους ιερείς

Διαδώστε:
Τρισάγιο επί του τάφου σε κεκοιμημένους ιερείς

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας το Σάββατο 3 Απριλίου το απόγευμα μετέβη στις Αγιές Παρασκιές, όπου τέλεσε τρισάγιο επί του τάφου για την συμπλήρωση σαράντα ημερών από την εκδημία του μακαριστού π. Ματθαίου Ζηδιανάκη.

Παρευρέθηκαν οι εφημέριοι της Ενορίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεος Πηγιάκης, Αρχιερατ. Επίτροπος της Α’ Αρχιερατ. Περιφέρειας και ο Πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Παναγιωτάκης.

Την Κυριακή 4 Απριλίου μετά την Θεία Λειτουργία ο Σεβ. κ. Ανδρέας μετέβη στα Άνω Καστελλιανά όπου τέλεσε τρισάγιο για το εννεαήμερο μνημόσυνο εις μνήμη του μακαριστού π. Μιχαήλ Κρασονικολάκη με τη συμμετοχή των Πρωτοπρεσβυτέρων Γεωργίου Φανουράκη και Γεωργίου Κρασονικολάκη.

Εν συνεχεία μετέβη στον Ευαγγελισμό Πεδιάδος όπου επίσης τέλεσε τρισάγιο στον π. Νικόλαο Μαραγκάκη, ο οποίος προσφάτως εξεδήμησε από κορωνοϊο ενώ ο Σεβασμιώτατος απουσίαζε από την Μητρόπολη με τη συμμετοχή του εφημερίου της ενορίας, Πρεσβυτερου Εμμανουήλ Καλομοίρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων