26/07/2022 26/07/2022 Με λαμπρότητα τελέσθηκε την Τρίτη 26 Ιουλίου, η εορτή της Αγίας ένδοξου οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της αθληφόρου στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας Κατωφύγι. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο οποίος κήρυξε τον Θείο λόγο στους ευσεβείς χριστιανούς. Στην Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος: ο Πρωτοπρεσβύτερος και Αναπλ....
26 Ιουλίου, 2022 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2022 - 23:39

Τρισάγιο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κυρό Τιμόθεο στο Κατωφύγι Βιάννου

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κυρό Τιμόθεο στο Κατωφύγι Βιάννου

Με λαμπρότητα τελέσθηκε την Τρίτη 26 Ιουλίου, η εορτή της Αγίας ένδοξου οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της αθληφόρου στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας Κατωφύγι.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο οποίος κήρυξε τον Θείο λόγο στους ευσεβείς χριστιανούς. Στην Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος: ο Πρωτοπρεσβύτερος και Αναπλ. Γενικός Αρχιερ. Επίτροπος Σπυρίδων Φουκαράκης, ο Προϊστάμενος της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Σταματάκης Κωνσταντίνος και ο Αρχιδιάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης. Το δε ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου. Αφού ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Αναγνώστη τον κ. Εμμανουήλ Μανωλάκη που διακονεί για πολλά χρόνια το ιερό ψαλτήριο της Ενορίας.

Τέλος, τελέσθηκε τρισάγιο στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κυρό Τιμόθεο που σαν σήμερα εκοιμήθη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων