02/01/2021 02/01/2021 Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, ο εόρτιος Εσπερινός με την ευκαιρία της 1ης του έτους, της δεσποτικής εορτής της Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της μνήμης του Αγίου και Μεγάλου Βασιλείου. Του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας, ενώ...
02 Ιανουαρίου, 2021 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2021 - 11:34

Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Καστορίας

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Καστορίας

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, ο εόρτιος Εσπερινός με την ευκαιρία της 1ης του έτους, της δεσποτικής εορτής της Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της μνήμης του Αγίου και Μεγάλου Βασιλείου.

Του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας, ενώ συμμετείχε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Αναπλ. Αρχιερατ. Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Καστοριάς κυρού Σεραφείμ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων