30/04/2021 30/04/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, τη Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα μετέβη κατά το έθος στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Καστέλλι Πεδιάδος, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία των Αγίων Παθών του Κυρίου μας. Μέρος έλαβαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερόθεος Χιώτης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ο Πρωτοπρ. Γεώργιος Μαραυγάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης. Ο Σεβασμιώτατος...
30 Απριλίου, 2021 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2021 - 18:16

Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κισάμου στο Καστέλλι

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κισάμου στο Καστέλλι

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, τη Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα μετέβη κατά το έθος στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Καστέλλι Πεδιάδος, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία των Αγίων Παθών του Κυρίου μας.

Μέρος έλαβαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερόθεος Χιώτης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ο Πρωτοπρ. Γεώργιος Μαραυγάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος προ της απολύσεως τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως του αοιδίμου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κυρού Ειρηναίου, όπου πέρασαν 8 χρόνια από την εκδημία του.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας ευχήθηκε ο Παθών και Σταυρόν υπομείνας Κύριος, να ευλογεί τη ζωή και το γένος μας και καλή Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων