15/03/2021 15/03/2021 Τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα υγειονομικής προστασίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ιερούργησετην Κυριακή της Τυρινής, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Καστέλλι Πεδιάδος κεκλεισμένων των θυρών όπου τέλεσε και το εννιάμηνο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου πιλότου της πολεμικής μας Αεροπορίας Εμμανουήλ Γαρεφαλάκη. Στην ακολουθία συμμετείχαν ο Πανοσιολ....
15 Μαρτίου, 2021 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2021 - 9:57

Τρισάγιο για τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας Εμμανουήλ Γαρεφαλάκη

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας Εμμανουήλ Γαρεφαλάκη

Τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα υγειονομικής προστασίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ιερούργησετην Κυριακή της Τυρινής, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Καστέλλι Πεδιάδος κεκλεισμένων των θυρών όπου τέλεσε και το εννιάμηνο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου πιλότου της πολεμικής μας Αεροπορίας Εμμανουήλ Γαρεφαλάκη.

Στην ακολουθία συμμετείχαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερόθεος Χιώτης, Προϊστάμενος της Ενορίας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαραυγάκης, εφημέριος της Ενορίας και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης. ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη ο Κατηχητήριος λόγος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερόθεο Χιώτη και στο τέλος ο Σεβ. κ. Ανδρέας τέλεσε την ειδική δέηση για την προστασία από την λοιμική νόσο της πανδημίας του κορωνοϊού και ανέγνωσε την ειδική ευχή.

Μετά το πέρας της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο κοιμητήριο της Ενορίας, όπου τέλεσε τρισάγιο επί του τάφου για τον μακαριστό πιλότο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων