08/04/2020 08/04/2020 Στην χορηγία μιας συσκευής αναπνευστικής υποστήριξης για τα νοσοκομεία ευθύνης στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης αλλά και στη διάθεση των κληρικών για εθελοντική εργασία σε υγειονομικές δομές, σε όποιο τομέα κριθεί απαραίτητο, προχώρησεη Ιερή Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου όπως γνωστοποιήθηκε στην Διοικήτρια. Παράλληλα οι κληρικοί της Ιερής Μητρόπολης θα συνεισφέρουν κατά βούληση μέρος του μισθού...
08 Απριλίου, 2020 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 9:42

Χορηγία συσκευής αναπνευστικής υποστήριξης από την Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Χορηγία συσκευής αναπνευστικής υποστήριξης από την Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Στην χορηγία μιας συσκευής αναπνευστικής υποστήριξης για τα νοσοκομεία ευθύνης στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης αλλά και στη διάθεση των κληρικών για εθελοντική εργασία σε υγειονομικές δομές, σε όποιο τομέα κριθεί απαραίτητο, προχώρησεη Ιερή Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου όπως γνωστοποιήθηκε στην Διοικήτρια. Παράλληλα οι κληρικοί της Ιερής Μητρόπολης θα συνεισφέρουν κατά βούληση μέρος του μισθού τους.

Τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη επισκέφθηκαν στο γραφείο της ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου Πατήρ Κορνήλιος Αθανασάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος-Αντιπρόεδρος Ιερού Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πατήρ Σπυρίδων Φουκαράκης, και ο Πατήρ Ελευθέριος Σκουλάς, Γραμματέας του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών.

Οι Πατέρες της Ιεράς Μητρόπολης μετέφεραν στη Διοικήτρια τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα ενημερώνοντας την παράλληλα για τις αποφάσεις από τη σύσκεψη της Ιεράς Μητροπόλεως και αφορούν στην εθνική προσπάθεια ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, αλλά και εκείνης της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού Covid 19.

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης εξέφρασε τις ευχαριστίες της για τη σημαντική δωρεά της Ιεράς Μητροπόλεως στην προσπάθεια ενδυνάμωσης των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας και της Κρήτης με εξοπλισμό, επισημαίνοντας τη διαχρονική συμβολή της Εκκλησίας στην κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων