09/08/2023 10/08/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε το απόγευμα της Τρίτης 8 Αυγούστου 2023, στην ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ενορία Κάτω Πουλιών, όπου έψαλε χορωδία γυναικών υπό τη διεύθυνση του δασκάλου της Βυζαντινής Μουσικής Πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Σταματάκη. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα προς το οποίο...
09 Αυγούστου, 2023 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2023 - 2:35

Χοροστασία του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου στην Παράκληση της Παναγίας στις Κάτω Πουλιές

Διαδώστε:
Χοροστασία του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου στην Παράκληση της Παναγίας στις Κάτω Πουλιές

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε το απόγευμα της Τρίτης 8 Αυγούστου 2023, στην ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ενορία Κάτω Πουλιών, όπου έψαλε χορωδία γυναικών υπό τη διεύθυνση του δασκάλου της Βυζαντινής Μουσικής Πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Σταματάκη.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα προς το οποίο ευχήθηκε καλή Παναγιά.

Η ακολουθία τελέστηκε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες της ενορίας αφού οι ναοί έχουν πληγεί από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων