25/08/2022 25/08/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκολοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινο τιμώντας τη μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τίτου, του πρώτου Επισκόπου Κρήτης, στο φερώνυμο ναό που βρίσκεται στο Χουμέρι Πεδιάδος. Ο μητροπολίτης ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, στο δε κύρηγμά του αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου και ευχήθηκε σε όλους έτη πολλά και ευλογημένα. Στην...
25 Αυγούστου, 2022 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2022 - 15:32

Χουμέρι: Εσπερινός για τη μνήμη του Αγ. Αποστόλου Τίτου του πρώτου Επισκόπου Κρήτης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Χουμέρι: Εσπερινός για τη μνήμη του Αγ. Αποστόλου Τίτου του πρώτου Επισκόπου Κρήτης (ΦΩΤΟ)

Ο Μητροπολίτης Αρκολοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινο τιμώντας τη μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τίτου, του πρώτου Επισκόπου Κρήτης, στο φερώνυμο ναό που βρίσκεται στο Χουμέρι Πεδιάδος.

Ο μητροπολίτης ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, στο δε κύρηγμά του αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου και ευχήθηκε σε όλους έτη πολλά και ευλογημένα.

Στην ακολουθία συμμετείχαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Καλλέργη Αρχιμ Σίμων Βουτυριάδης, ο Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Κοσιδεκάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Σπανάκης και ο Αρχιδιάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης.

Στο ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης και ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο εφημέριος της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Καπελλάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων