10/02/2019 10/02/2019 Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμων, ανέπτυξε το θέμα: «Πως θα γνωρίσουμε τον εαυτό μας», στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». Η επόμενη συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί κατά το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου...
10 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2019 - 17:23

Ο Σεβ. κ. Παντελεήμων ομίλησε στην Κοίμηση Θεοτόκου Ναούσης (φώτο)

Διαδώστε:
Ο Σεβ. κ. Παντελεήμων ομίλησε στην Κοίμηση Θεοτόκου Ναούσης (φώτο)

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμων, ανέπτυξε το θέμα: «Πως θα γνωρίσουμε τον εαυτό μας», στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Η επόμενη συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί κατά το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και το θέμα που θα αναπτύξει ο Σεβασμιώτατος είναι: «Η βοήθεια της Εκκλησίας στα προβλήματα του γάμου και της συζυγίας».

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων