07/09/2019 07/09/2019 Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας, τελέστηκε Πολυαρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου. Χοροστάτησε και κήρυξε το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ενώ έλαβαν μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος και ο οικείος Ιεράρχης Σεβασμιώτατος...
07 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:19

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγ. Αθανασίου του Κουλακιώτου

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγ. Αθανασίου του Κουλακιώτου

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας, τελέστηκε Πολυαρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου.

Χοροστάτησε και κήρυξε το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ενώ έλαβαν μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος και ο οικείος Ιεράρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων