30/06/2021 30/06/2021 Συνεχίζονται οι εγγραφές στον βρεφονηπιακό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδος, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης. «Η Αγία Ειρήνη», όπως ονομάζεται ο σταθμός για τα νήπια, είναι ένας νέος χώρος, που αποτελεί ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον για τα παιδιά. Ο εξοπλισμός με σύγχρονα μέσα στους νέους χώρους εξασφαλίζει ό,τι καλύτερο για τους μικρούς φίλους, συμβάλλοντας σημαντικά...
30 Ιουνίου, 2021 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2021 - 12:48

Εγγραφές στον ανακαινισμένο Βρεφονηπιακό Σταθμό “Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ”

Διαδώστε:
Εγγραφές στον ανακαινισμένο Βρεφονηπιακό Σταθμό “Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ”

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον βρεφονηπιακό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδος, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης. «Η Αγία Ειρήνη», όπως ονομάζεται ο σταθμός για τα νήπια, είναι ένας νέος χώρος, που αποτελεί ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον για τα παιδιά. Ο εξοπλισμός με σύγχρονα μέσα στους νέους χώρους εξασφαλίζει ό,τι καλύτερο για τους μικρούς φίλους, συμβάλλοντας σημαντικά στην υγιή ανάπτυξή τους μέσω της ελληνορθόδοξης παιδείας.

Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας ανοίγει την αγκαλιά της για να δεχθεί όλα τα παιδιά, προσφέροντάς τους αγάπη, σιγουριά και ασφάλεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων