04/07/2023 04/07/2023 Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας κ. Αντωνίου, διενεργήθηκαν την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας οι Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης. Η Εξεταστική Επιτροπή, την οποία συγκροτούσαν ο Διευθυντής της Σχολής κ. Διονύσιος Ηλιόπουλος, ο...
04 Ιουλίου, 2023 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2023 - 19:32

Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

Διαδώστε:
Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας κ. Αντωνίου, διενεργήθηκαν την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας οι Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης.

Η Εξεταστική Επιτροπή, την οποία συγκροτούσαν ο Διευθυντής της Σχολής κ. Διονύσιος Ηλιόπουλος, ο Πρωτοπρ. π. Λάμπρος Ανδρεάκης, ο κ. Δημήτριος Κυριακόπουλος, ο κ. Δημήτριος Βερύκιος, ο κ. Ηλίας Φραγκάκης και η εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Μαρία Δημοπούλου, εξέτασε επτά (7) υποψηφίους Πτυχιούχους και Διπλωματούχους Βυζαντινής Μουσικής, εκ των οποίων δύο (2) έλαβαν Πτυχίο Ιεροψάλτου, τέσσερεις (4) Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής και ο ήδη διακονών ως Ιεροψάλτης κ. Ραφαήλ Ελκάς αρίστευσε και έλαβε μετά διακρίσεως το Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αντώνιος με θερμούς λόγους ευχαρίστησε τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής και συνεχάρη εγκαρδίως τους νέους πτυχιούχους για την επιτυχία τους, στους οποίους έδωσε οδηγίες για την διακονία τους στα Ιερά Αναλόγια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων