27/04/2023 27/04/2023 Μέσα στην Αναστάσιμη χαρά της Πασχάλιας περιόδου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντώνιος πραγματοποίησε την Πέμπτη της Διακαινησίμου εβδομάδος ποιμαντική επίσκεψη στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας. Τον Σεβασμιώτατο υπεδέχθησαν στον χώρο του Νοσοκομείου ο Πρωτοπρ. π. Κωνσταντίνος Μαλτέζος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Ασκληπιείου, ο Πρεσβ. π. Αθανάσιος Μπαλής, εφημέριος...
27 Απριλίου, 2023 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2023 - 16:22

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Γλυφάδας στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Γλυφάδας στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο

Μέσα στην Αναστάσιμη χαρά της Πασχάλιας περιόδου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντώνιος πραγματοποίησε την Πέμπτη της Διακαινησίμου εβδομάδος ποιμαντική επίσκεψη στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας.

Τον Σεβασμιώτατο υπεδέχθησαν στον χώρο του Νοσοκομείου ο Πρωτοπρ. π. Κωνσταντίνος Μαλτέζος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Ασκληπιείου, ο Πρεσβ. π. Αθανάσιος Μπαλής, εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας, ο Διάκονος π. Ηλίας Ζολώτας, το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς και οι πολυάριθμες εθελόντριες κυρίες της Διακονίας αγάπης, οι οποίες συνεπικουρούν στο ποιμαντικό του έργο τον εφημέριο του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τους προαναφερθέντες Κληρικούς, μετέβη σε όλους τους θαλάμους των ασθενών και επισκέφθηκε έναν προς έναν τους νοσηλευομένους, στους οποίους ευχήθηκε τα κράτιστα, τους ευλόγησε και τους προσέφερε από ένα δώρο της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων