08/04/2020 08/04/2020 Εγκύκλιο ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδος και του τελικού εορτασμού της Αναστάσεως του Κυρίου μας, εξέδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντώνιος, όπου, καθώς αναφέρει: “Με ματωμένη καρδιά, όμως, επεράσαμε και ολόκληρη σχεδόν τη Αγία Τεσσαρακοστή, διότι είμεθα αναγκασμένοι να μην λειτουργήσωμε και να μην λειτουργηθούμε. Βιώνουμε τη μοναξιά που ησθάνθη...
08 Απριλίου, 2020 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 21:58

Γλυφάδας Αντώνιος: “Με ματωμένη καρδιά”

Διαδώστε:
Γλυφάδας Αντώνιος: “Με ματωμένη καρδιά”

Εγκύκλιο ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδος και του τελικού εορτασμού της Αναστάσεως του Κυρίου μας, εξέδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντώνιος, όπου, καθώς αναφέρει: “Με ματωμένη καρδιά, όμως, επεράσαμε και ολόκληρη σχεδόν τη Αγία Τεσσαρακοστή, διότι είμεθα αναγκασμένοι να μην λειτουργήσωμε και να μην λειτουργηθούμε. Βιώνουμε τη μοναξιά που ησθάνθη ο Χριστός, επάνω στον Σταυρό, εγκαταλελειμένος απο όλους”.

Σε άλλο σημείο, αναφέρει: “Ο διάβολος, ο αρχαίος πτερνιστής, ο άγγελος σατάν, για άλλη μια φορά, όπως το έχει κάμει και άλλοτε στο παρελθόν κατά την ίδιαν περίοδο, εμηχανεύθη και πάλι τρόπο για να ρίψη σε μεγάλη θλίψη τους χριστιανούς αυτήν την ευλογημένη περίοδο της Αγίας Τεσσαρακοστής και της λαμπροφόρου Αναστάσεως, διότι υποφέρει να τους βλέπει να ζωογονούνται με το Σώμα και το Αίμα του Χριστού”.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΕΚΤΕΝΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ:

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων