22/05/2023 22/05/2023 Σημαιοστολισμένη η Γλυφάδα τίμησε με κατάνυξη τους Πολιούχους Αγίους της Κωνσταντίνο και Ελένη. Στο επίκεντρο του εορτασμού ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός, όπου καθ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προσήλθε πλήθος κόσμου να προσκυνήσει τη χάρη τους. Το Σάββατο τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ....
22 Μαΐου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2023 - 17:23

Η Γλυφάδα τίμησε τους Πολιούχους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη

Διαδώστε:
Η Γλυφάδα τίμησε τους Πολιούχους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη

Σημαιοστολισμένη η Γλυφάδα τίμησε με κατάνυξη τους Πολιούχους Αγίους της Κωνσταντίνο και Ελένη. Στο επίκεντρο του εορτασμού ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός, όπου καθ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προσήλθε πλήθος κόσμου να προσκυνήσει τη χάρη τους.

Το Σάββατο τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντωνίου, παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, υποψηφίων βουλευτών, καθώς και των τοπικών αρχών.

Ακολούθησε η Λιτάνευση της Εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ελένης. Και του χρόνου με υγεία.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων