06/12/2022 06/12/2022 Η Ιερά Μητρόπολή Γλυφάδος προκειμένου να έχει επικοινωνία με τα παιδιά και στις διακοπές των Χριστουγέννων, διοργανώνει  «τριήμερο δημιουργικής απασχόλησης» για μαθητές Γ΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού στο Κέντρο Διακονίας του Ι. Ναού Εισοδίων Τερψιθέας Γλυφάδας  από 26 έως 28 Δεκεμβρίου.  Στο τριήμερο μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 30 παιδιά συνολικά. Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα...
06 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:30

Ι.Μ Γλυφάδος: Χριστουγεννιάτικο Τριήμερο Δημιουργικής Απασχoλήσεως για παιδιά

Διαδώστε:
Ι.Μ Γλυφάδος: Χριστουγεννιάτικο Τριήμερο Δημιουργικής Απασχoλήσεως για παιδιά

Η Ιερά Μητρόπολή Γλυφάδος προκειμένου να έχει επικοινωνία με τα παιδιά και στις διακοπές των Χριστουγέννων, διοργανώνει  «τριήμερο δημιουργικής απασχόλησης» για μαθητές Γ΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού στο Κέντρο Διακονίας του Ι. Ναού Εισοδίων Τερψιθέας Γλυφάδας  από 26 έως 28 Δεκεμβρίου. 

Στο τριήμερο μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 30 παιδιά συνολικά.

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους ή όσα παιδιά θέλουν να συμμετάσχουν θα προμηθευθούν αίτηση συμμετοχής από τον Ιερέα Νεότητος, η οποία πρέπει να κατατεθεί ηλεκτρονικώς στο email:  [email protected] μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου 2022.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων