20/05/2021 20/05/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδος κ. Αντώνιο επισκέφτηκε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο υπουργός επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη με αφορμή την αυριανή εορτή των Πολιούχων Αγίων της Γλυφάδας Κωνσταντίνου και Ελένης και ενημερώθηκε για το έργο της Μητροπόλεως και τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τους Ιερείς των Νοτίων Προαστίων. Τέλος ευχήθηκε στους εορτάζοντες και...
20 Μαΐου, 2021 - 14:45

Ό Τάκης Θεοδωρικάκος συνάντησε τον Μητροπολίτη Γλυφάδος

Διαδώστε:
Ό Τάκης Θεοδωρικάκος συνάντησε τον Μητροπολίτη Γλυφάδος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδος κ. Αντώνιο επισκέφτηκε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο υπουργός επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη με αφορμή την αυριανή εορτή των Πολιούχων Αγίων της Γλυφάδας Κωνσταντίνου και Ελένης και ενημερώθηκε για το έργο της Μητροπόλεως και τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τους Ιερείς των Νοτίων Προαστίων. Τέλος ευχήθηκε στους εορτάζοντες και στην πόλη για την αυριανή εορτή.

Δείτε την ανάρτησή του:

Παραμονή της μεγάλης γιορτής, των πολιούχων Αγίων της Γλυφάδας, Κωνσταντίνου και Ελένης επισκέφθηκα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αντώνιο. Από τον ιεράρχη των νοτίων προαστίων ενημερώθηκα κατά τη συνάντησή μας για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής εκκλησίας ενώ συζητήσαμε και γενικότερα θέματα που απασχολούν τους ιερείς και τους πιστούς της ευρύτερης περιοχής. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες αύριο. Χρόνια πολλά Γλυφάδα!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων