02/08/2023 02/08/2023 Με την Χάρη του Θεού και την Σκέπη της Μεγαλόχαρης έληξε αισίως στις 31 Ιουλίου 2023 και η 4η κατασκηνωτική περίοδος στις εγκαταστάσεις της Μητροπόλεως Γλυφάδας στην Τήνο. Στην 3η και την 4η περίοδο φιλοξενήθηκαν, υπό την επίβλεψη του π. Πορφυρίου Πλυτά και των συνεργατών του, 110 έφηβοι και νέοι, αγόρια και κορίτσια, κυρίως από...
02 Αυγούστου, 2023 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2023 - 16:22

Ολοκληρώθηκε η κατασκηνωτική περίδος νέων της Μητροπόλεως Γλυφάδας στην Τήνο

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η κατασκηνωτική περίδος νέων της Μητροπόλεως Γλυφάδας στην Τήνο

Με την Χάρη του Θεού και την Σκέπη της Μεγαλόχαρης έληξε αισίως στις 31 Ιουλίου 2023 και η 4η κατασκηνωτική περίοδος στις εγκαταστάσεις της Μητροπόλεως Γλυφάδας στην Τήνο.

Στην 3η και την 4η περίοδο φιλοξενήθηκαν, υπό την επίβλεψη του π. Πορφυρίου Πλυτά και των συνεργατών του, 110 έφηβοι και νέοι, αγόρια και κορίτσια, κυρίως από τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην 3η περίοδο συμμετείχαν στους εορτασμούς της Ιεράς Μονής Κεχροβουνίου για τα 200 χρόνια από την εύρεση της Ιεράς Εικόνος της Μεγαλόχαρης από την τότε αδελφή της Μονής οσ. Πελαγία, ενώ στην 4η ελειτουργήθησαν στο Πανελλήνιο προσκύνημα της Παναγίας.

Τα παιδιά έφυγαν ενθουσιασμένα, με ζωγραφισμένη την χαρά στα πρόσωπά τους και με την προσμονή να ξαναζήσουν και του χρόνου τις όμορφες εμπειρίες που πέρασαν εφέτος.

Θεού θέλοντος, στις 19 Αυγούστου 2023 αρχίζει η 5η κατασκηνωτική περίοδος για κορίτσια Γυμνασίου και στις 26 Αυγούστου η 6η και τελευταία περίοδος για αγόρια Γυμνασίου.

Υπεύθυνος και των δύο αυτών περιόδων θα είναι ο π. Ιωάννης Αλεβιζόπουλος, συμπαραστατούμενος από αξιόλογους συνεργάτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων