22/05/2022 22/05/2022 Ο Πρωτοπρεσβύτερος, και υπεύθυνος Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β, π. Αντώνιος Χρήστου μίλησε ανήμερα στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Νοσοκομειακό Ναό του Νοσοκομείου Ελπίς “Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης”. “Να ακούμε τη συνείδηση της Εκκλησίας και όχι τον κάθε ένα τυχάρπαστο οποίος έρχεται έξω από την συνείδηση της εκκλησίας”, είπε μεταξύ άλλων ο π....
22 Μαΐου, 2022 - 22:01

Ομιλία π. Αντώνιου Χρήστου ανήμερα στη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Διαδώστε:
Ομιλία π. Αντώνιου Χρήστου ανήμερα στη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο Πρωτοπρεσβύτερος, και υπεύθυνος Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β, π. Αντώνιος Χρήστου μίλησε ανήμερα στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Νοσοκομειακό Ναό του Νοσοκομείου Ελπίς “Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης”.

“Να ακούμε τη συνείδηση της Εκκλησίας και όχι τον κάθε ένα τυχάρπαστο οποίος έρχεται έξω από την συνείδηση της εκκλησίας”, είπε μεταξύ άλλων ο π. Αντώνιος Χρήστου.

Και σε άλλο σημείο της ομιλία του ανέφερε ότι “η μετάνοια είναι το δεδομένο, είναι το γεγονός της Εκκλησίας”, και συμπλήρωσε ότι “θα κριθούμε γιατί δεν μετανοήσαμε”.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την ομιλία:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων