17/04/2019 17/04/2019 Ενθρονίστηκε χθες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και πλήθος Ιεραρχών και κληρικών.   Κατά την τελετή της ενθρόνισης ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος απευθυνόμενος στο νέο Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντώνιο ανέφερε με...
17 Απριλίου, 2019 - 15:28

Παρακολουθήστε την τελετή ενθρόνισης του Μητρ. Γλυφάδας

Διαδώστε:
Παρακολουθήστε την τελετή ενθρόνισης του Μητρ. Γλυφάδας

Ενθρονίστηκε χθες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και πλήθος Ιεραρχών και κληρικών.   Κατά την τελετή της ενθρόνισης ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος απευθυνόμενος στο νέο Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντώνιο ανέφερε με έμφαση: «Σε προίκισε ο Θεός με πολλά τάλαντα τα οποία εσύ καλλιέργησες και τα ανέπτυξες για το κοινό καλό», ενώ συνέχισε λέγοντας για το νέο Μητροπολίτη Γλυφάδας ότι, «Είναι πολύ ικανός ως Διευθυντής Οικονομικών της Εκκλησίας, ενώ πρέπει να εναποθέτει στην Αγία Τράπεζα τις χαρές αλλά και τις δυσκολίες». Από την πλευρά του ο νέος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, «Η Αρχιερωσύνη είναι Σταυρός και Γολγοθάς. Όπως σταυρώθηκε ο Χριστός έτσι σταυρώνεται και ο δούλος του Θεού, ο Επίσκοπος».

Παρακολουθήστε την τελετή ενθρόνισης: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων