21/02/2022 21/02/2022 Στο σημαντικό έργο του μακαριστού Μητροπολίτη Γλυφάδας κυρού Παύλου το οποίο, όπως τόνισε, αποτέλεσε παρακαταθήκη για το νέο μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντώνιο που συνεχίζει επάξια το φιλανθρωπικό και χριστιανικό έργο του προκατόχου του, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε σήμερα στον ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γλυφάδας, το ιερό μνημόσυνο του μακαριστού...
21 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:36
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2022 - 10:34

Πατούλης: Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος συνεχίζει επάξια το έργο του προκατόχου του

Διαδώστε:
Πατούλης: Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος συνεχίζει επάξια το έργο του προκατόχου του

Στο σημαντικό έργο του μακαριστού Μητροπολίτη Γλυφάδας κυρού Παύλου το οποίο, όπως τόνισε, αποτέλεσε παρακαταθήκη για το νέο μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντώνιο που συνεχίζει επάξια το φιλανθρωπικό και χριστιανικό έργο του προκατόχου του, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε σήμερα στον ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γλυφάδας, το ιερό μνημόσυνο του μακαριστού μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλου. Νωρίτερα προηγήθηκε Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ και συλλευτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μάνης κ. Χρυσόστομος και Γλυφάδας κ. Αντώνιος.

Στο μνημόσυνο παρέστη ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σ. Βούλτεψη, οι Βουλευτές της ΝΔ Α. Καραμανλή και Β. Σπανάκης, ο διοικητής του Αγίου Όρους Αθανάσιος Μαρτίνος, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γ. Κωνσταντέλλος, ο αναπληρωτής διοικητής του “Ασκληπιείου” Βούλας και πρ. Αντιδήμαρχος Γλυφάδας Αιμ. Βουγιουκλάκης, ιερείς, πιστοί και εκπρόσωποι φορέων.

Με αφορμή τη τέλεση του μνημόσυνου, ο Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του Μακαριστού το οποίο, όπως τόνισε, αποτέλεσε παρακαταθήκη για το νέο μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντώνιο που συνεχίζει επάξια το φιλανθρωπικό και χριστιανικό έργο του προκατόχου του.

«Τιμούμε σήμερα τη μνήμη του μακαριστού ποιμενάρχη ο οποίος με το έργο του άφησε τη σφραγίδα του στη Μητρόπολη Γλυφάδας. Ως Περιφερειάρχης Αττικής θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στο σημαντικό έργο που συνεχίζεται από το νέο Μητροπολίτη Αντώνιο. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην υλοποίηση του σημαντικού πνευματικού έργου τους προς όφελος των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και της ενίσχυσης του έργου της Εκκλησίας μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Μητροπολίτης Μάνης στο μνημόσυνο του αειμνήστου Μητροπολίτη Γλυφάδας κυρού Παύλου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων