11/01/2022 12/01/2022 Το πρόγραμμα των Ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου κάνει γνωστό με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Αγαπητοί Αδελφοί, Σας πληροφορούμεν, ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αντώνιος κατά τα ονομαστήριά του επί τη μνήμη τού Οσίου καί Θεοφόρου Πατρός ημών Αντωνίου τού Μεγάλου το εσπέρας της 16ης...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2022 - 0:01

Πρόγραμμα Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Γλυφάδας Αντωνίου

Διαδώστε:
Πρόγραμμα Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Γλυφάδας Αντωνίου

Το πρόγραμμα των Ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου κάνει γνωστό με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί Αδελφοί,

Σας πληροφορούμεν, ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αντώνιος κατά τα ονομαστήριά του επί τη μνήμη τού Οσίου καί Θεοφόρου Πατρός ημών Αντωνίου τού Μεγάλου το εσπέρας της 16ης Ιανουαρίου τρ. ε. θα χοροστατήση εις τον Εσπερινόν πού θα τελεσθή εις τον Ι. Ναόν Αγίας Τριάδος Γλυφάδας περί ώραν 18:00 καί την πρωίαν της επομένης, 17ης Ιανουαρίου τρ.ε., θα τελέση την Θείαν Λειτουργίαν εις τον ίδιον Ιερόν Ναόν.

Όσοι επιθυμούν δύνανται να τού ευχηθούν μετά το πέρας των Ι. Ακολουθιών.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων