09/07/2022 09/07/2022 Η θεατρική παράσταση «Μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος, μια ιστορία μέσα από τις στάχτες», που είναι υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, θα λάβει χώρα την Τρίτη, 12 Ιουλίου στις 20:30 στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης. Πρόκειται περί ενός έργου εθνικής σημασίας και αναφοράς στη Μεγάλη Μορφή του Αγίου Εθνοιερομάρτυρος Χρυσοστόμου Μητροπολίτου...
09 Ιουλίου, 2022 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2022 - 11:50

Θεατρική παράσταση «Μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος, μία ιστορία μέσα από τις στάχτες»

Διαδώστε:
Θεατρική παράσταση «Μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος, μία ιστορία μέσα από τις στάχτες»

Η θεατρική παράσταση «Μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος, μια ιστορία μέσα από τις στάχτες», που είναι υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, θα λάβει χώρα την Τρίτη, 12 Ιουλίου στις 20:30 στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης.

Πρόκειται περί ενός έργου εθνικής σημασίας και αναφοράς στη Μεγάλη Μορφή του Αγίου Εθνοιερομάρτυρος Χρυσοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από του μαρτυρίου του. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων