10/01/2023 10/01/2023 Ολοκληρώθηκε  το  5ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκακιού που διοργάνωσε  ο Αθλητικός Οργανισμός «Άγιος Νέστωρ» της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας,  Βουλιαγμένης & Βάρης, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ». Οι αγώνες έγιναν στο  Κέντρο Διακονίας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 3:10 μ.μ. Η...
10 Ιανουαρίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2023 - 17:49

Το 5ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκακιού της Μητρόπολης Γλυφάδας

Διαδώστε:
Το 5ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκακιού της Μητρόπολης Γλυφάδας

Ολοκληρώθηκε  το  5ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκακιού που διοργάνωσε  ο Αθλητικός Οργανισμός «Άγιος Νέστωρ» της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας,  Βουλιαγμένης & Βάρης, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ».

Οι αγώνες έγιναν στο  Κέντρο Διακονίας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 3:10 μ.μ.

Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική καθώς συμμετείχαν 20 παιδιά από διάφορες Ενορίες της Μητροπόλεως. Το επίπεδο και η ποιότητα των αγώνων ήταν πολύ υψηλή.

Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν σε επτά γύρους (μαζί αγόρια και κορίτσια) και η τελική κατάταξη έγινε με βάση την βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην ολοκλήρωση των αγώνων.

Την γενική επίβλεψη, διαιτησία και την ηλεκτρονική μηχανογράφηση των αγώνων είχαν οι κύριοι: Παντελής Βακάκης και Ανδρέας Λαγγούσης του Σκακιστικού Ομίλου ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην αίθουσα βρίσκονταν καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων οι γονείς των μικρών σκακιστών.

Τις απονομές στο τέλος τον αγώνων, έκανε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας κ. Αντωνίου, ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος και του Αθλητικού Οργανισμού Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν από ένα dvd κινουμένων σχεδίων, ενώ οι νικητές εκτός από μετάλλια έλαβαν και δώρα παιχνίδια επιτραπέζια και ακουστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων